Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käraste älskling, klockan springer


Tror mitt hjärta rusar för dig nu
Vare sig du är här eller ej
Tror mitt leende dansar för dig nu
Och flämtar efter luft, törs inte höra ditt nej

Är din i en ask tills du slänger mig

Och behagar det dig finns jag inte alls

Jag finns inte alls
om det behagar dig

Älskar dig, allt du är och andas
Allt du rört vid, allt du uppskattat

Rusar och dansar för dig

Min bleka tripp
På rosor

tills

du

nekar

mig

dig

Jag skall vara allt för dig
Stå mellan dig och världens alla fasor
Som jag älskar dig

Ska älska dig

Så gott jag förmår

För jag väntar på dina
leenden

Inget annat

Och älskar du mig
är jag längre bort från den här världen är vad möjligt är

Berusad av dig

Du berusar mig

(Jag älskar dig.)




Fri vers av Delethee
Läst 481 gånger
Publicerad 2009-06-07 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delethee