Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Heta stunder.

Vi träffades ute idag och vi stod i det rimmfrostande kylan.
Vårt heta hastiga möte var härligt.
Vi stod och kramades och pussade varandra.
Du och jag vet att vi är skapta till varandra.
Vi beslöt oss att gå in och ta en snabbis.
Vår passion när vi träffas är heta härliga underbara sexiga stunder.




Prosa av anita VIP
Läst 732 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-12-30 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ojoj! Hett och rakt på sak... Gillar!
2013-08-07

  Delilah Juno VIP
Schysst berättat.
2011-01-15

    mik mikelson
hoppas ingen kom på er!
2010-02-07

  ZARIFE DEMIR
Vackert!
2010-02-03

  aol
härlig blev glad
2010-01-15

  nalltuss
Du är så skön. Inte ens i de bistraste vintertider nämner du vedhuggning och avdragsgill tillägsisolering. Du förnyar ständigt tron på den omedelbara erotiken, som saliggörande drivkraft.
2009-12-30

  Gunnar Hilén VIP
Lilla vän...du sliter upp alla minnen...skirt och kåtfränt !
2009-12-30

  Mr Lindemann VIP
Lite dagbokskänsla över texten
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP