Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattligt trams med viss spets...




Sockerrealism


När honungen har faddsmak
ty den är icke svensk
jag socker tar med laddskak
så tesmak ej blir hemsk

När sockerfri pastill gör
att tungan smakar skit
och magen bara upprör
då sockras nog en bit

När sockrat mitt beröm är
av någon skön poet
jag vet ej om det ömbär
fast skalden är estet...

Att socker kan oss skada
är säkerställt - var viss!
Och månne har min svada
här sötats av Caprice...




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-11 01:18



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ett sötat beröm
jag frambär
till Caprice
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP