Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substitut...?


Måhända en handduk
i nödfall en näsduk
och kanske en bordduk
en löpare
som "snöpare"...

förr dög en särskild katalog
Åhlén & Holms där ofta låg

nä, jag får nog vara tapper -
gå och handla skithuspapper





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 17:02



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Ja, vad annat kan jag säga än "det går åt!" ;-)
2010-01-16

  Måna N. Berger
Inte nu igen...? :)))
2010-01-16

  Larz Gustafsson VIP
"Substitute", som The Who sjöng.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP