Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hattar

sitter
tittar
hattar

hittar

passar
fnitter

fler
hattar

ser
mer
skrattar

hattar
passar
skallar

sjunger
sånger
toner
trallar




Fri vers av Tobbe
Läst 787 gånger
Publicerad 2005-10-27 16:43



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Fniss - härlig ordlek...
2005-10-28

  Håkan Eklund
denna gillar jag. så barnsligt positiv!
och därför snyggt med det "enkla" skrivandet med ett ord per rad.
sen går ju dikten att läsa på väldigt många olika sätt.
jag läser förbihållöst positivt!
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe