Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie.


Han finns

Jag vet att han finns i en stad
hans vackra stämma gör mig ibland glad
Jag ringde upp honom..fick ett svar
jag höll honom kvar
ja skrev å läste..rättade lita grann
han satt nog å lyssnade å artigt åt orden brann
han vill nog ha mig till sin lilla fru..han tycks upprepa detta ord ibland
min,vän.min vän..lärdomen är en nyttig skola..undvikas vid brand

ja vet att han röker som en skorsten..du milde.. ja borde lära honom å sluta
ska nog efter honom kuta
älskade...tänk på hälsans bida
lungorna vill nog inte av dett svida.
dina sms? har nog vid tillälle kollat..men jobbat som bara den dagen lång
tiden har vartigt väldigt trång.
men köp en ring...svaret? lätt å kunna gissa
väldigt lätt för vissa.




Fri vers av anita VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-19 20:07



Bookmark and Share


  nalltuss
Du är så småfilurigt trevlig i denna dikt.
Mungiporna åker upp
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP