Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie, vi kommer alla!


Jag fick tillslut lov att träffa dig!



Hon har härvor av belåtenhet och stickar strumpor av dem och
jag som aldrig stickat en maska
kan lika gärna vända hem.

I tiggda tjocksockor är jag tvungen att gå
Kan man vara, ja just vara mer
nöjsam än så?

Varm och glad om foten
i hjärtat är det hett
Tror solen min lilla raring
mot mig allena lett!




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-20 10:42



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Bitsk början, solig avslutning. Jag får för mig att dikten handlar om ett besök hos en liten dotter i någon annans vård. Jag älskar första versen, så härligt äkta "kvinnebild". Tack!
2010-01-21

  Elaine.S VIP
Som en hink med solsken är dina ord, strålande!!
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP