Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkergrepp



just nu krigar själen
invärtes skallgång
bland brutalt släckta ljus

för nära det döda
där inget mer finns
för långt från det levande
kvävs jag av skräcken

fort fattar sig mörkergrepp
runt godhetens träd
det skriker av tomhet
i avslitna grenar
bildar ett hål
men utan att rubba
frosthård mark

blott blödande sår
ska vara bredvid mig
slutar att andas
försonas med ljus




Fri vers av devilsangel
Läst 567 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-21 21:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Intensiv sorg som darrande ord beskriver på ett nästan närgånget sätt....kan inte lämna någon oberörd
2010-02-05

  peter markurth
mkt bra
2010-01-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
En dikt som förmedlar en stor sorgs ofattbarhet
Mycket berörande och nära skrivet
2010-01-23

  aol
en så djup sorg, änner sån medkänsla vännen,
2010-01-21

  Lena Renman
Oj som ett ångestskrik. Smärtsamt men mycket väl skrivet

Lena
2010-01-21

  Lena Renman
Oj som ett ångestskrik. Smärtsamt men mycket väl skrivet

Lena
2010-01-21

  sulimaa
Du skriver så tårarna rinner på mina kinder ... <3 varmaste kramisarna ...
2010-01-21

    ej medlem längre
Hjärtskärande mörka rader!
Berörande text om det svåra, döden och livet.
Mästerligt beskrivet!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel