Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Två slags njutningar.

Det finns två underbara njutningar ,
det ena är kroppslig beröring av en kille och det andra är att smeka sig själv och tillfredställa sig med att ha en dildo i sin egen mus.
Genom att smeka sin underbara kropp kan man komma till orgasmer som man håller på med sin dildo samtidigt.
Jag tycker att känslan att ha en dildo vibrerande i sin egen mus är skönt.
Man kan också kåta upp varandra genom att se porrfilm och smeka varandras kroppar samtidigt.
Sen kan man ha ett samlag samtidigt som man ser på filmen.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-24 15:21



Bookmark and Share


  nalltuss
Det du gör med dig själv är väl nog så bra .
Undrar om det finns fler dikter om sånt här.
Kroppens eget morfin är oslagbart.
2010-01-24

    Ken Cassel
Det där lät ju trevligt
Att pippa lite gör aldrig ont
Anita!
Vad öppen du är med ditt sexuella
Det ska du ha en eloge för
Applåfer får du av mig....

Kramar

Ken
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP