Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Olika slags njutnigar i livet.

Det finns olika slags njutningar i livet.
Man kan njuta av att äta en god chockladkaka med grädde,
bara smaken av den goda kakan kan smälta i munnen.
Jordgubbar doppade i champis blir en härlig njutning i munen.
En god härlig fruktsallad med glass,
Det bästa njutningen i livet är skön härlig sex.
Du kan också njuta av en skön stund för dig själv då du smeker sakta din mus eller pennis.
Att få koppla av att få njuta livets krydda är ett måtto.
Låt dig njuta av din egen och andras beröring.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-24 18:14



Bookmark and Share


  nalltuss
Javisst nu fick du med allting på ditt småleende diktarsätt, och ibland har man ju ingen annan med sig
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP