Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Änglaviskningar

Tänk vad härligt att höra änglakören viska ut sin lovsång till gud.
Det finns en ängel brevid dig oicckså.
Att möta sin dröm man kan också vara ett möte där någon har varit före och bestämt vägen.
Det finns änglar som lyser på himlen, du kan också se dom och höra.
Dom hör dig och ser dig och vill dig väl.
Dom beskyddar dig varje dag mot faror.
Be din skyddsängel om hjälp. Den kommer att hjälpa din vardag då.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 14:13



Bookmark and Share


  nalltuss
Och så vill jag slå ett slag för alla oupptäckta skyddsänglar. Vilket otacksamt arbete
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP