Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Annlie


Jag & min älskade

Han tog min hand..en middag vi hade haft
ätit den med lagom kraft
vi började smeka på varandra..kind mot kind
varm å lind
kände ömt ett knä mot skrevet..
borde ha smekt ömt å skrivigt det i kärleksbrevet
kläderna åkte ned på golvet...pussarna började intentsivt på en uphetsad hals
min vä,,min vän...jag vill dans en kärleks vals
kände på varandra..händerna som gled upp å ner..
då vet man..det kan komma ännu mer....
oh,älskade...vi gör de nu
jag & du...
älskande par som kan å veta
kärleken gör dom alltid heta...
Puss på min älskade..




Fri vers av anita VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-26 20:35



Bookmark and Share


  aol
så hett passionerat så jag blev svettig,
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP