Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av.annelie helsing


Sexstunder.

Vi satt oss brevid varandra och åt en god chockladmouse och grädde.
Närheten av att se dig och känna din närvaro blev mycket laddad atmosfär.
Vi gick från bordet till dushen.
Både din närhet i dushen och dina varma härliga händer smeka sakta mig.
Vi hånglade i dushen hett och pasionerat.
Du och jag la oss på sängen och hadde en het härlig sexstund med varandra.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-27 05:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hehe mmm njutningsfullt
2013-12-30

  aol
oj bara så härlig skrift,
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP