Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Mitt hjärta som jag ger till dig.

Jag vill ge dig ett hjärta för min kärlek och omtanke du ger mig.
Du ger mig glädje, trygghet, värme i min vardag.

Jag blir glad för alla gånger du har sänt mig blommor och presentkort.
Du är så rar mot mig.

Jag tänker på dig som jag har så kär.

Möt mig i kväll då vi ska ta en snabbduch och ha en passionerat samlag.

Jag vill ge dig mitt hjärta till just dig.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-27 11:13



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Åh, även denna beskrev kärleken på ett underbart sätt :-) Rakt på sak, lätt att förstå, men ändå med stor känsla. Applåd!
2010-01-27

    Ken Cassel
Ja, du är snäll du, Anita
Bjuder på dig själv till din älskade...

Kramar!!

Ken
2010-01-27

  aol
oj vilken härlig poesi, blev så uppåt
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP