Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av Annlie


Min älskade..jag är din nu.

Dina mjuka läppar på mina axlar känns redan nu...
i nattens skimmer..bara jag & du..
dina hände mjuka och sköna är
jag vet att du är mig kär
innanför tröjan dina händer är..varma och sköna
vackra som en sagoskröna..
oh..jag känner hans skrev mot mitt
härligt..modet är är ditt.

Passionerat älskande...ljuvligt...och smälter som is..
Puss på älskande.




Fri vers av anita VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-27 17:06



Bookmark and Share


  nalltuss
Trovärdig blandning av sockersött och grovkornigt, som du är så bra på
2010-01-28

  Lisa Höglund
Jättefin skildring av kärleken! Mycket bra skrivet!
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP