Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Romantisk kväll.

Vi står och håller om varandra är så lyckliga och kära.
Jag tar dig till stranden där vi håller varandra i handen.
Måneskenet speglar vattnets yta.
Vi ligger där och håller på med det där.
Jag smeker sakta din kind som är len och fin.
Du för dina läppar mot mina .
Det var en romantisk kväll då vi älskade med varandra.




Prosa av anita VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 18:48



Bookmark and Share


  nalltuss
Man borde väl precisera varför ,men texten sitter helt enkelt bara helt rätt .
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP