Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt stulna namn, ky

Min vän som jag nyss fann igen

var här ett slag och försvann

för någon har tuggat och spottat ut

det goda utan att förstå

 

"Ky", jag vet att du finns ändå

att du tänker på livet och allt

du tänker på dem som är udda och små

och som fryser när det är kallt

 

en dag är du kanske tillbaka igen

jag väntar på dig som en vän

och hoppas att de som idag ej förstår

ska göra det en dag ändå

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP