Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie


sex i duschen

Vattnet flödade..vi vart heta
de ska gudarna veta.
ja kände hans läppar på min hals..på mitt öra
kärlek jag fick höra
smektes ömt i skrevet.. logomt våta
kan få kaniner nästan av glädje gråta
vattntet på oss det bara rann å rann
kärleken mellan oss brann
han började slicka på min mage..ömt å länge fick nästan stöna
mådde lika bra som en höna


jag tog honom ömt sedan.. intet mer förtälja
resten får läsaren ofta välja
vi ska rent av gifta oss en dag
hoppas någon själ blir glad....




Fri vers av anita VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-30 20:39



Bookmark and Share


  mayhem and order
Kan möjligen vara något av det absolut sämsta jag läst någonsin! Inte läsvärd någonstans.
2010-02-02

  aol
underbart,
2010-02-01

  Smultris
jag kan ju förstå att du tycker det är spännande att skriva såna här "erotiska" texter... men hur tänker du när du blandar in en kanin och en höna i den?
Känns det erotiskt att använda såna djurord eller är det helt enkelt ett nödrim?!

och hur bra mår en höna?


näe, jag vet faktiskt inte.
2010-01-31

  nalltuss
Åh, en ÄNNU BÄTTRE duschdikt !
Hönan (Agda) och kaninen symboliserar hur avkopplande verkligt sex borde vara. Brainstorma på du !
2010-01-31

  Sideshow Bob
Lika bra som en höna?

Som en HÖNA?

Suck...
2010-01-30

    FinnRaggarn
Grattis från raggarn
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP