Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Annlie


Ska ödet veta...

Vi som älskar varandra i livet
tar kärleken för givet
när vi älskar passionerat natten lång
smeker varandra gång på gång
min älskade å jag..strör på varandra rosen blad
då blir alltid upphetsade å glad
häller rent av champange på våra kroppar
mår fint som rosenknoppar

ömma pussar här & där...
ett bevis på att man är i varndra kär
vi prövar sedan vad som ödet erbjuder
min vän, min vän...famen av värme sjuder
kyss mig nu...




Fri vers av anita VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 14:01



Bookmark and Share


  nalltuss
Schysst kärleksdikt
Av ett rent hjärta
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP