Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Vår kraft

Jag smekte ömt på hans arm
han började sedan smeka på min barm
vi visste vad som skulle ske just nu
min vän, min vän..de vet du..
våra kläder började sakta glida ner..
intet att förtälja om detta mer..
vi började kysstes passioneras..läppar som möts är heta
endast kärleksgudarna om detta veta
vi ska älska varndra i nöd å lust..livets gåta?
vi kommer säkert åt detta att gråta..
puss älskade.




Fri vers av anita VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 18:19



Bookmark and Share


  nalltuss
Medryckande kärlek på hög nivå
positiv känsla
Inte så långt ner
2010-02-01

  aol
underbart
2010-02-01

    Ken Cassel
Fint anita
Du är så kärleksfull..
;)

kram

Ken
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP