Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om kärlek som mognat mer än bara något...


Hjortronkärlek

Vi har haft vår tid
av sileshår och starrgräs
av dallrande sol
genom lövverk.

Hjortronlikt är det nu
långt mellan bären,
mogna och färgstarka
och saftfyllda söta.

Mycket tid går jag
omkring i mina gröna
gummistövlar på myrarna.
Hinken är ganska tom

Men på botten lyser bär som solen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 543 gånger
Publicerad 2005-10-30 02:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt, kan känna doften. Även jag har gått där, på myren och letat hjortron, och tranbär.
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP