Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Jag kände det..

Jag kände hans hand smeka på mig..mycket ömt
kärleken var inte tömt
uppåt dom började sen smeka
vi började sedn med varandra leka
hans tröja..for mot golvet..se där se där
tydligen lite blyg å kär
kyssar här
kyssar där
mycket mycket heta
du milde..de ska nog endast gudarna veta
vi ska bli ilag
lär nog bli en vacker dag
ömt ska vi säkert älska i nöd å lust i vårat liv
undvika en massa kiv

ringer kommer som en vacker saga
benen lär nog bli svaga...




Fri vers av anita VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-03 19:57



Bookmark and Share


  nalltuss
Skönt att bli påmind om hur bra det skulle kunna vara.
Kompositionen håller.
2010-02-04

  aol
härlig passionerad skrift
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP