Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing. Till dig som jag alltid pratar med.


Till dig.

Du betyder mycket för mig, fast du inte tro det.
Vi pratar väldigt mycket i mobilen från sex till annat.
Du har utvecklas till att bli en bra poet.
Du är en bra vän till mig.
Som alltid lyssnar på mina bekymmer.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-04 20:08



Bookmark and Share


  nalltuss
Många kritiker på dikter är inställsamma
Andra kritiker är korkade
Även om dikterna som denna känns äkta
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP