Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing.


Kärlek , sex och girighet.

Jag sitter i min ensamhet och gråter.
Funderar på vad jag har mist.
Människan värsta fiende är girighet.
Att säga nej till droger.
Kärlek och sex hör ihop.

Varför ska man köpa sex, när sex är gratis.
Vänskap är viktigaste man har och den är gratis.
Man kan inte köpa varanndra för att få sex.
Ta vara på varandra är det viktigaste för vänner.
Ta hand om din vän och vårda vänskapen väl.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 16:59



Bookmark and Share


  nalltuss
Den som är på väg att gå vilse bör läsa det här
2010-02-06

    Ken Cassel
Applåder får du av mig på grund av din öppenhet
Gillas!

Kram...
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP