Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Efter gråt kommer skratt.

När jag är ledsen och när jag har stillat min gråt så kommer ofta ett härligt gott skratt , då ler jag .
Jag blir så glad att just du finns när alla sviker mig.
Du bryr dig, du finns och du är mig nära.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-05 17:28



Bookmark and Share


  nalltuss
Och efter regn kommer sol
2010-02-06

  aol
så fint med en vän, jag vill vara det också,
2010-02-05

    Ken Cassel
Självklart att jag gör
Tänker på dig ganska så ofta faktiskt , Stina
Tittar in för att se hur du har det....

Ännu mera kramar.....

Ken
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP