Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Varför frågar du mig?

Jag får ofta samma envisa fråga
låter nästan som en plåga
du vet säkert svaret..intet att förglömma
om resten kan du säkert drömma
vi har gått igen detta många gånger nu
tro mig, det vet du.
jag kan vara envisare änn du..åren som gått hela tiden
vi lär nog bida kyrkofriden
men vi älskar varann ändå..smeksam å ömt
vi har med åren kärleken tömt
men den finns där
och sitter alltid här
min vän,min vän...ja älskar bara dig..
och så vitt jag vet..du vill bara ha mig
älksade, nu ska vi ut å dansa
lika bra å chansa
fråga snällt om ja ska bli din fru...
men oftast inte just nu
men ska iallafall svara ja.
likabra.




Fri vers av anita VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-06 09:56



Bookmark and Share


  nalltuss
Det är inte svårt att tanka på mer kärlek när man hittat sin favoritmack. Anitas bensin och oljor
2010-02-06

  aol
så tvehägset, och änd är kärleken där,
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP