Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstråk

Ser du där borta
I horisonten
---------------
Där ser jag en rand
Kanske land?

Det finns inget land
Enligt kartan där borta
~~~~~~~~~
Jag anar nog ändå
En rand av en strand

Båtar och solblänk
Glittrande vågstänk
*************
Drömmar bara
Men inte land.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-09 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP