Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kubb på gräs

En knatte och hans stora syster
på gräsmattan igår
gav trädgården en särskild lyster

De spelade med frenesi och iver
ett spel som heter kubb-
den enes kubb den andre river

Hon siktade och träffade ibland
Han kastade helt vilt
och ändå var det ständigt han som vann

Det var en bild av livet, det vi såg
på gräsmattan igår
en del får vinst med bluff och båg

En knatte och hans stora syster
har lekt hos oss ett slag
Hon var väl tapper, hon, som ej blev dyster!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-09 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP