Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbet

En dag när tiden är kort
och man fort får gå hem
men väldigt trött i fötterna
man undrar:
vad hände
och:
vart tog tiden vägen
och man hann inte med sin kaffepaus...
då kan det som gör att man orkar
vara känslan att vara den som kan
och den som törs
den som någon litar på -
ett leende mitt i det svåra
ger mig vingar.
Änglavingar
närapå.

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP