Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min syster




Regndans

*

Dina fötter är nakna
Trumman slår
Dammet yr runt dina dansande steg
Svetten rinner mellan bröst och mellan lår
Du är fuktig i ditt gyllene hår

Dina drömmar har vaknat
Pulsen slår
Dina goda minnen vaknar och dränker
I en flod av värme alla burna sorger
För en stund i dunkande välbehag.

*

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-09 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP