Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har inga numera




Kattungarna

Fluffiga luftiga dun
lätta blåsbara fjun

dansande svansande missar
lekande livsglada kissar

snurrar hoppar omkring
efter solkatter och ingenting

de leker tills de somnar sött
hos kattmamman gosig och trött

som bollar av mjukaste dun
mina fyra leksugna fjun.

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 20:55



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Lekfull, mjuk och rytmisk text. Blir varm om hjärtat.
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP