Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing.


Förälskad i dig

Jag blev nog mycket förälskad i dig när ditt mail trillad ner hos mig.
Blev nog lite smått betagen av dina fina ord.

Jag hoppas att du och jag kan ses eller höras på mobilen.
Jag vill dig så väl.

Du har rört något i mitt hjärta som gör mig varm.
Ta mig i din hand och led mig i din famn.

Jag vill smeka dig och känna på din vän.
Låt mig få lära känna dig som du är.
Du är unik och ärlig på alla vis.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-11 18:10



Bookmark and Share


  Sara Boström
en modern kärlekshistoria som känns stark och ärlig.
2010-02-12

  aol
så starkt berörande
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP