Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bebis i mammans famn

En liten bebis med pyttefötter
som ska så många steg
i livet gå
jag hoppas att du ej blir för trötter
och att du målet når
En liten bebis i mammas famn
blott ett par veckor -
du tittar
på alla tanter och farbröder
och tänker väl att det kvittar
att de har gått många tusen steg
för du går inte ett steg alls
på länge än uppå livets väg...

Du tänker bara dansa vals!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-13 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP