Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fått min tavla!




Alice i Underland

Mellan tanke och bild går ett band
som styrs med säker hand
av Alice i Havsljusets Land

Fångar en glimt, ett stänk
ett bladverk, fjäderdräkt, blänk
en flicka, en boll, boj, en bänk...

Levande blomstrar den värld
som du fäster på duk och på väv
silkeslen yta och sträv

Konstnärens tanke och hand
visar ett glittrande land
återsken från Samarkand.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-13 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP