Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närå, ingen jag känner!




Någon i Piteå

De är så väldigt många, tubstrumporna dina
de är dessvärre inte längre särskilt fina
där de draperats över varje möbel i ditt rum
de hänger över läslampan och gör miljön rätt skum
jag tappade helt sugen när jag såg en sak igår
din heltäckande matta som är där sängen står
är samlingen av sockor som kanske på väg
mot tvätten, ja, rätt läskigt, så svara mig och säg
vad gör du när du vaknar och solen skiner
drar du för dina smutsiga tubsocksgardiner?
Väx upp nån gång och röj, min vän om jag ska stanna kvar
för jag vill dela lägenheten med en riktig karl
som inte köper fempack av strumpor som ett rör
utan en som klär sig riktigt som vuxna killar gör...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-13 08:23



Bookmark and Share


  Syrsan
Ingen jag heller känner, fast stan är liten... :)

Tubsockar.. burr.. och i mängder - ännu värre!
Kul och underhållande skrivet!
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP