Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie helsing


tillängnad dig

huvudet snurrar av dessa frågor
dom blir som plågor
jag önskar att du fick mitt hjärta nu
där finns bara du
önskar att du håller om mig just nu
hjärtat sjunger lite kuckelliku..
en skön stund med dig i dushen,du å jag
då blir man lycklig å glad
önskar ja mötte dig.. å fick krama om dig hela tiden
den mänskliga friden.




Fri vers av anita VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 19:43



Bookmark and Share


  aol
du säger många människors dröm, vackert härligt att drömma om
när tomhetens trumma ekar i ett ihåligt bröst
2010-02-14

    Ken Cassel
Vilka fina saker du har skrivit, Anita!
Ja, jag har läst dina senaste tio stycken alster och känner igen mig i många av dem
Blir faktiskt lite rörd och känner med dig
Ja, jag kan faktiskt känna samma tomhet som du skriver om och det trots att jag är gift....

Kramar i massor och puss på dig, Anita!

ken
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP