Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Jag lämnar mitt hjärta till dig.

Det känns som mitt hjärta sprack i tusen bitar då du åter sa dom orden jag hatar, tyvär så är jag gift.
Du vet så väl att jag är kär och att jag vet att du har mig kär.
Det ekar i mitt hjärta och hos mig finns bara du....
Min önskan att du vore här just nu och höll mig nära ditt hjärta.
Jag hoppas du har mig i dina tankar för hos mig snurra ditt namn.
Jag lämnar mitt hjärta till dig och jag hoppas du lämnar det åter.
Kom i min underbara famn så ska jag ta hand om dig.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-16 16:47



Bookmark and Share


  nalltuss
Skrivet med inlevelse av en kärleksgudinna
2010-02-16

  aol
så ruggigt bra skriuftat så berörande,
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP