Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(uppgift: skriv med orden - livstycke, grunka)




Mr Peep Brown

Mr Peep Brown hade en mani
han kunde helt enkelt inte låta bli
att kika på tjejunderkläder
han drömde om siden och läder

En dag fick han en genial idé
om hur han skulle skönheter se
och aldrig mer behöva skämmas
eller kika i fönster och skrämmas

Han tog jobb i butik som en grunka
en sån där Herrbetjänt, vet ni... Det funka!
Nu står han på pass i ett omklädningsrum
och skådar på livstycken, han var inte dum

Så bli inte förvånade tjejer
om det börja låta om butikens grejer
det bevisar kvaliteten på affären, bara -
De fina boutiquerna har äkta vara!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2010-02-20 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP