Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(dagens ord- Nisse, stjärnfall)




Handyman

Dela en pepparkaka i tre
kom ihåg att minsta biten ska du ge
till en vän och under tystnad ska
ni äta dem och önska sedan något bra

Se ett stjärnfall, då har man tur
Man kan då göra samma procedur
knuffa på din kompis blunda tyst och sen
kan ni önska något viktigt om igen

Själv har jag en önskan som jag vet
att jag får men det är en hemlighet
för jag önskar mig en duktig man
Nisse från Manpower heter han

Om man sitter mellan två som är
syskon kan man också önska sig så där
därför vet jag min önskan ska slå in
Jag satt igår mellan bror och syster min




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-20 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP