Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


ljusna ord

jag är kär i en kille
han skriver som ett snille
han har väckt min passion
du bryr dig inte om mig som person
han skickar ut en dimma
som jag bara ser en strimma
jag hoppas ännu änn
att vi kan träffas sen.




Fri vers av anita VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 18:25



Bookmark and Share


  firefire
ja det är underlig hur ord kan väcka sådan längtan och kärlek i en! Fint beskrivet,jag känner verkligen igen mig då jag är dödlig förälskad i en man av ord,en sk. poet.....
2010-02-22

  Poson
Stort plus för en vacker titel
2010-02-22

  aol
gillas
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP