Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu går dagen

 

nu går dagen sin rond
i stängda timmars vana
söker den sin stund av försoning

när det sista ljuset träffar våra ansikten
bleknar smärtan
rosors doft omfamnar oss

vår natt öppnar sina portar
till de rum vi skapat
och ljudet av din viskning fyller stunden




Fri vers av kath
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-11-01 19:52



Bookmark and Share


    carimba
vacket på det stämningsfulla sätt som blivit ditt kännetecken. Den här associerar jag ända fram till sista raden till döden, döden som befriare
2005-11-03

    Bodil Sandberg
Så vackert du skriver om dagens sista ljus,underbart...
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath