Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser snön smälta

 

 

det har bildats en ficka
av den tomhet du skapar
där stannar jag i oro


söker utgången
med lyktor av sanning
svepande

och i trädgårdens hörn
väntar vinter


låter mina tårar falla
ser snön smälta
när dina vackra ögon
följer mina spår

de jag lämnar vid grinden
färden annorlunda nu




Fri vers av kath
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-11-01 21:04



Bookmark and Share


    carimba
får samma association som i den förra, men nu sett med det perspektiv som de som lämnas har... kanske är det jag som vaknat upp till en dag i melankoli, för det är inte åt det hållit mina associationer brukar fara när jag läser dina texter..
2005-11-03

  Anna H
Så sorgligt om uppbrott, tomhet och ensamhet. Ibland måste man gå vidare...
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath