Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie helsing


Hem till dig

Tänk att jag äntligen får gå hem till dig
gör mig varmt om hjärtat
jag får rå om dig
att få känna dig intill mig så det värmer
kan inte detta beskriva alls
vi kysser passionerats
vi två börjar hångla febrilt där vi står...
kläderna åker av...
smeker på varandra hela tiden..
upphetsade vi börjar älska...
han smekte dom..
det kallar jag amore....
vi körde missinären..69.an..hela köret...
du milde tid...svetten rann...men de var det värt.
´fick orgasm sedan...




Fri vers av anita VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP