Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Älskar bara dig,min vän

Hos mig finns bara du..inget annat
namnat har kommit för å stannat
långt längtan? jodå..men ve den saken
olika är nog den smaken.

du vet säkert..att det enda som finns i min lilla hjätrebok..
som lälses av den som är mycket lärd å klok..
pussar jämt på bladen ifråga..
sånt är ingen plåga
älskade..vi kommer nog att ses..undr ljuvliga kärlkesstunder
där sker inga blunder..




Fri vers av anita VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP