Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Just han.

Just han är jag kär i.
Han har fått mitt hjärta i brand.
Mitt hjärta finns det bara ditt namn.
Han ser på mig med ett lende som jag smälter som smör.
När du och jag är nära ,du får du mig förföra.
Hela natten lång hånglar vi.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 18:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ju intressant på ett lite ytligt sätt
Frågorna hoppar sig:
Vad händer då hormonerna slaknar?
Då förälskelsen tar slut och du får vara varse om han mörka sidor?

När den går vardagen gör sig påmind och du måste tjata på att han skalla plocka upp kalsongerna och bära ut soppåsen för en gångs skull?
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP