Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Att mötas och skiljas är livets gång.

Att få rå om dig är ett slag gör mig varm av dina beröringar.
Mötet med dig var det bästa jag har kvar.
Du var en god kamrat.
Att få skiljas åt gör mina tårar blöta.
Jag hoppas du har det bra där du är nu.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 1430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-01 18:05



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vilken underbar bild...


och fint minne om din vän.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP