Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Vårsolen

Vårsolen tittar in i mitt fönster och den lockar mig att gå ut i det härliga vinter vädret.
Solen lockar mig att le och skratta som jag inte har gjort på länge.
Det börjar att bli vår snart och med våren kommer känslorna fram.
Jag känner att jag vill göra någon glad.
Överraska någon vore mycke roligt.
En middag med någon person som man har kär.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-02 17:06



Bookmark and Share


  Amorina
Fin skildring av hur det kan kännas inuti när det börjar våras.
2010-03-10

  firefire
fint skrivet! hoppas din önskan går i uppfyllelse snart!
2010-03-08

    Ken Cassel
Låter mysigt
;)

Kram på dig!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP