Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie


Rock it,baby.

Nu ska vi ha party natten lång
rock me en massa råa sång
vi ska ta hit ett gäng
blir nog bara slit å släng
sen går vi på krogen,vi ska väl sjunga där
vara till besvär

leve rockens kära gud
där finns nog inga förbud
ge mig en puss,baby..

God bless
ingen stress.




Fri vers av anita VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-06 14:30



Bookmark and Share


  firefire
snyggt skrivet! gillas av en heavy rocker som mig;))
2010-03-08

  nalltuss
Du hittade rockarens inställning att fånga dagen.
Avslutningen på dikten säger mer än flera verser.
2010-03-07

  Emme VIP
Ha så kul =))
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP