Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AV Annelie helsing.


Takdropp

Jag ligger och lyssnar på det härliga ljudet från taket där det droppar från .
Det låter tripp , trapp en musikslinga börjar tona i mitt huvud.
Jag känner värmen från solen gassa i mitt fönstret och jag blir varm i hjärtat.
Vårkänslorna börjar blomma upp för människor och djur.
Jag vill göra någon glad i kväll.
Se någons ögon tindra.
Jag får väl blunda och önska göra någon glad.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-08 17:23



Bookmark and Share


  firefire
fin dikt,fin önskan!
2010-03-08

  aol
tack du gjorde mig glad kram på de,
2010-03-08

    Ken Cassel
Vackert!
;)

Kramar!!
2010-03-08

  grodsaker
det är bra med regndroppar speciellt om de gör en glada
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP