Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie


Ett fint sms.

Tänk att jag vågade skicka ett sms till dig.
Jag blev så glad att jag fick ett svar tillbaka.
Det betyder så mycket att du finns.
Du får mig att le åt min vardag.
Tack för du finns.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-17 16:50



Bookmark and Share


  Amorina
Sådana sms är de bästa av dem alla.

Igenkänning.
2010-03-20

  firefire
fint!
2010-03-18

  Ishtar
Rakt upp och ner och pang på rödbetan. Viktigt det!
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP